U bent hier

Vragen over Berkenhof?

050 35 11 08

Welkom bij Berkenhof

Daverlostraat 170
8310 Assebroek-Brugge West-Vlaanderen

Leven in Service Residentie Berkenhof, dat is met volle teugen genieten van het leven. Waar oude bomen de mooie tuin omringen en de zon en het daglicht diep in elk salon doordringen, hebben onze residenten een hechte, bijna familiale band. Berkenhof ligt in Assebroek - net buiten het centrum van Brugge stad - midden in een aangename woonwijk. Winkels, de bakker, de kapper, het openbaar vervoer, …, alles ligt in de onmiddellijke omgeving. Berkenhof telt 119 appartementen met een terras, keuken en badkamer.

Getuigenis

,,Een volledige medische service - zoals in een ziekenhuis - heb je hier niet, maar de zekerheid dat er altijd iemand voor je klaar staat in noodgevallen geeft een geborgen gevoel. Wie even wat tijd wilt voor zichzelf, kan dat perfect in zijn appartement, en wie zin heeft in een babbel, kan elke namiddag terecht in het salon. Regelmatig is er ook animatie voorzien, waar iedere resident vrijblijvend op uitgenodigd wordt. Ik voel me hier beschermd en tegelijk zo vrij als een vogel: alles kan, niets moet.’’

Mevrouw Van Daele - ,,tegelijk beschermd en vrij’’

,,Mijn vrouw en ik wonen sinds september 2010 in Berkenhof. Het is in het begin altijd even aanpassen aan je nieuwe omgeving, maar we wonen in hier ondertussen zeer graag. Wij zijn echte levensgenieters en zijn heel tevreden over de ontspanningsmogelijkheden die hier worden geboden. Ook het personeel en de verzorging hier zijn prima.’’

Dhr. Blomme -,,Voor echte levensgenieters’’

In juni 2010 vond ik de weg naar Berkenhof, kreeg het huisreglement mee ter inzage en er werd ook een afspraak geregeld. Op die bewuste dag werd ik verwelkomd door Mevr. Dierikx - een heel charmante dame - die me een rondleiding gaf. Ik kreeg onmiddellijk het gevoel me hier thuis te voelen en aarzelde dan ook niet om flat 65 voor mij te reserveren. Alles werd geregeld en begin juli 2010 verhuisde ik naar Berkenhof en tot op vandaag heb ik het gevoel hier opgenomen te zijn in een grote familie.

Dhr. Herbert Simonds, flat 65 - "Eén grote familie"

Kwaliteitsverpleging aan huis

Berkenhof biedt zijn residenten ook thuisverpleging aan via Armonea@home.

Die thuisverpleging is de ideale aanvulling op de zorgpermanentie die standaard bij ons aanwezig is: u kunt er 24/7 beroep op doen, in uw eigen appartement.

Huren of kopen?

Service Residentie Berkenhof telt 119 appartementen met een terras, keuken en badkamer. U kunt een appartement huren, maar soms komen er ook koopappartementen vrij. Meer informatie over onze prijzen en dienstverlening vindt u hier.