Vragen? Bel ons! 0800 93 430

Menu
Close

U bent hier

Serviceflats met dienstverlening op maat

Denkt u aan verhuizen?

Uw thuis is heilig, en bij een beslissing tot verhuizen gaat u niet over één nacht ijs. U wil immers blijven genieten van het mooie dat het leven te bieden heeft, vrijheid en privacy hebben, in een aangename omgeving wonen en keuzes kunnen maken die aansluiten bij uw noden en levensstijl. En ook gerust zijn dat u alle hulp krijgt die u – nu of in de toekomst – nodig hebt, zonder opnieuw te moeten verhuizen.

Welkom bij Armonea

Dankzij 35 jaar ervaring in de dienstverlening aan senioren begrijpen wij als geen ander wat belangrijk voor u is.

Onze serviceflats zijn daar dan ook volledig op ingesteld:

– Eigentijdse en mooie appartementen, aangepast aan voor uw huidige en toekomstige noden.
– Een ruim aanbod aan servicepakketten zodat u de dienstverlening kan kiezen die het beste bij u past (zie onder)
– Een gepassioneerd team dat steeds bekijkt hoe het u zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Voor ons staat u centraal en we zijn dan ook trots dat we er samen kunnen voor zorgen dat u zich thuis voelt en kan genieten.
– Een levendige gemeenschap met veel mogelijkheden.

Onze dienstverlening op maat:

We begrijpen dat elke situatie anders is, dat een goed gevoel voor iedereen verschilt. Daarom kan u kiezen uit 5 pakketten waarvan er zeker eentje tussen zit dat helemaal beantwoordt aan uw ritme, noden en verlangens. Omdat wij heel goed weten dat omstandigheden veranderen, kan u steeds kiezen voor andere of bijkomende pakketten. Zo garanderen wij u op elk moment de beste service, aangepast aan uw situatie, aan een geruststellende prijs.

Pakket "Wonen": Zoekt u een appartement waar het aangenaam toeven is? Onze serviceflats zijn uitgerust met alle comfort en helemaal voorzien op de toekomst.

Pakket "Restaurant": Kan u een goed restaurant wel appreciëren? Dan zijn onze verse, lekkere en gezonde maaltijden zeker iets voor u. U kan kiezen voor ontbijt, half of vol pension. Of kookt u liever zelf? Geen probleem in uw appartement, u kiest.

Beschikbaar in deze sites: Eyckenborch - Leonardo da Vinci - Gaerveld - De Notelaar - Laarsveld

Pakket "Comfort": Wil u zoveel mogelijk tijd om te genieten? Laat dan de huishoudklusjes voor wat ze zijn, wij poetsen en onderhouden uw flat. Zo biedt het comfortpakket: dagelijks opfrissen van sanitair, opmaak van het bed, verwijderen van afvalzakjes, wekelijkse schoonmaak van uw flat en wekelijks verversen van bedlinnen. Aan u de keuze om het zelf te doen … of toch maar lekker niet.

Pakket "Zorg": hebt u dagelijks ondersteuning of medische zorg nodig? Ons noodoproepsysteem werkt snel en efficiënt. We herinneren u ook aan uw dagelijkse medicatie en passen de nodige zorg helemaal aan volgens uw persoonlijke situatie (hulp bij wassen en aankleden, opvolging, afspraken regelen met de arts of kinesist etc.). Van permanente aanwezigheid tot verpleging aan huis: alles is mogelijk.

Pakket "All inclusive": wil u graag gebruikmaken van al onze diensten? Met dit pakket kan u gerust genieten van alles wat we te bieden hebben.

Verschillende dienstenpakketten zijn beschikbaar in volgende sites: VoortbergDe WandDe LelieDe WyngaertHeibergTer MeeuwenLarenshofGroenveldSmeedeshof

Onze serviceflats in Laarne/Testelt/Olen/Oud-Turnhout/Aalst

Larenshof in Laarne:

op een boogscheut van het mooie centrum van Laarne, omgeven door rust en groen, ligt een eigentijds complex van 29 recente serviceflats. Net als in uw huidige thuis woont u er in alle vrijheid en privacy, maar met dat tikkeltje extra zekerheid.
--> meer informatie over Larenshof

Voortberg in Testelt (Scherpenheuvel-Zichem):

In deze landelijke deelgemeente van Scherpenheuvel-Zichem, op een boogscheut van Aarschot en Diest, ligt een modern complex van 38 serviceflats. Midden in het groen is het hier zeer aangenaam toeven.
--> Meer informatie over Voortberg

De Notelaar in Olen:

Midden in een residentiële wijk in het landelijke Olen liggen 29 recente serviceflats. Zoekt u modern comfort in een rustige en groene omgeving in de Kempen, dan bent u hier aan het juiste adres.
--> Meer informatie over De Notelaar

't Smeedeshof in Oud-Turnhout:

Midden in de groene en rustige omgeving van Oud-Turnhout vindt u onze levendige gemeenschap met keuze uit 50 serviceflats.
--> Meer informatie over 't Smeedeshof

Lakendal in Aalst:

Ons rusthuis ligt pal in het centrum van Aalst en zal op termijn plaats bieden aan meer dan 100 senioren: Naast de 74 woonzorgcentrumkamers, zijn er ook 29 serviceflats/assistentiewoningen beschikbaar.

--> Meer informatie over Lakendal