U bent hier

Serviceflats

De Armonea-serviceflats staan synoniem voor veiligheid, comfort en dienstverlening

Kwaliteitsvol wonen:

In de Armonea-serviceflats woont u comfortabel, gezellig en mooi. U woont in een moderne en stijlvolle flat die u naar uw eigen smaak kunt inrichten.

Leven op uw ritme

Vrijheid is zelf uw levensritme bepalen. Niets moet en heel veel kan. Heeft u zin in een actieve dag, alleen of samen met uw familie, dan staan wij u graag bij met tips. Doet u het vandaag liever rustiger aan, profiteer dan van de rust in uw flat. U leeft bij ons zoals u zelf wilt, in alle vrijheid en privacy.

Een gerust gemoed

Uw serviceflat is aangepast aan de specifieke noden van nu en van de toekomst. U hoeft nergens de trap te nemen. Uw badkamer is voorzien van een inloopdouche. Loopt er onvoorzien toch iets mis, dan kunt u via ons noodoproepsysteem, vanuit elke kamer, heel snel een beroep doen op ons eigen deskundig personeel en de verpleegkundigen van het vlakbij gelegen woonzorgcentrum.

Een uniek infopunt *

Heeft u zin in een gezellige babbel met een mederesident? Wilt u via onze contactboom mederesidenten optrommelen voor een fietstochtje? Wilt u samen met onze woonassistent het uitgebreid aanbod van diensten en activiteiten overlopen? Dan kunt u altijd even naar ons infopunt met zijn gezellige zithoek.

Genieten van het leven

Dankzij onze uitgebreide dienstverlening en kwaliteitsvolle flats valt er een grote praktische last van uw schouders. En voor de vrije tijd die daardoor vrijkomt, ligt een gevarieerd en vrijblijvend activiteitenaanbod ter beschikking. Kortom, de Armonea-serviceflats zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op één ding: genieten van het leven.

Op verschillende locaties biedt Armonea ondertussen een flexibele dienstverlening aan, in de vorm van 5 pakketten. Meer informatie over dit aanbod vindt u hier.

(Bovenstaande informatie geldt voor onze serviceflats in De Notelaar (Olen), Heiberg (Beerse), ’t Smeedeshof (Oud-Turnhout), Voortberg (Testelt), Larenshof (Laarne) en Overbeke (Wetteren) en Gaerveld (Hasselt). (* Enkel Gaerveld beschikt niet over een infopunt). Armonea biedt ook individuele serviceflats aan in heel wat woonzorgcentra. Zij bieden een aparte dienstverlening aan die los staat van deze informatie. Deze info is lokaal beschikbaar)

 

 
 

Antwerpen

Brussel

Henegouwen

Kempen

Limburg

Luik

Luxemburg

Namen

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

Waals-Brabant

West-Vlaanderen

Antwerpen

Brussel

Henegouwen

Kempen

Limburg

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen

Antwerpen

Brussel

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen