U bent hier

Serviceflats: veilig en comfortabel in uw eigen appartement

 De stijlvolle serviceflats van Armonea zijn de perfecte verblijfplaats voor senioren in de fleur van hun leven. U leeft in alle vrijheid en privacy in een gehuurd of gekocht appartement dat u volgens uw eigen smaak inricht. Met een oproepsysteem kan u dag en nacht rekenen op een zorg- en verpleegkundige.

Genieten van uw leven

Op uitstap met uw familie, een rustige namiddag in uw flat of deelnemen aan een activiteit van het nabije woonzorgcentrum … U bepaalt wat u wanneer doet, wij staan u graag bij met raad en daad. Alle appartementen zijn voorzien van een keuken, een badkamer met inloopdouche en een of meerdere slaapkamers.

Veilig en comfortabel

Niet alleen bereikt u met één druk op de knop een deskundig personeelslid van Armonea, er is meestal ook een gezellige zithoek in het gebouw waar een woonassistent naar u luistert. U overloopt samen uw administratieve zaken of u geeft een suggestie voor een activiteit.

Op een tiental campussen voorzien we flexibele dienstverlening: een warme maaltijd aan huis of in het restaurant van een WZC, iemand die uw bed opmaakt, hulp bij het aankleden en wassen … Bij Armonea is heel wat mogelijk.

Al onze serviceflats zijn uniek, maar voldoen stuk voor stuk aan onze hoge Armonea-standaarden die we opbouwden tijdens de voorbije 35 jaar. Neem een kijkje in ons aanbod hieronder of zoek rechts via uw postcode. In elke voorziening kan u bij iemand terecht die uw vragen beantwoordt of u een vrijblijvende rondleiding geeft.

Specifieke vragen en antwoorden over serviceflats vindt u op onze FAQ-pagina. Bent u eerder op zoek naar een woonzorgcentrum of residentie, of weet u niet welke woonmogelijkheid het best bij u past? Dan kan u ons altijd een mail sturen of contact met ons opnemen via het gratis nummer 0800 93 430.

 

 

 
 

Antwerpen

Brussel

Henegouwen

Kempen

Limburg

Luik

Luxemburg

Namen

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

Waals-Brabant

West-Vlaanderen

Antwerpen

Brussel

Henegouwen

Kempen

Limburg

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen

Antwerpen

Brussel

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen