U bent hier

Residenties: uw appartement, onze dienstverlening

Armonea faciliteert twaalf unieke residenties in of vlakbij een stadscentrum. Onze residenties zijn als het ware hotels waar u permanent met een groep medebewoners geniet van het leven.

Uw appartement

Elke flat is voorzien van een of twee slaapkamers. In de residenties zijn verschillende gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een salon, een kapel, een bibliotheek of een restaurant. De voorzieningen vormen de ideale uitvalsbasis om te voet of met het openbaar vervoer de stad in te trekken. Maar ook in de residenties zelf is er steeds een brede waaier aan activiteiten voorzien, vaak op basis van suggesties van residenten.

Onze dienstverlening

Alle hoteldiensten zijn aanwezig: van iemand die ’s morgens uw bed opmaakt, over een kop koffie in de bar met familie of vrienden, tot het avondbuffet in het gezellige restaurant. Aan het onthaal kan u doorlopend terecht voor een praatje, hulp met administratie of om een afspraak te maken met een kapper, dokter, kinesist …

Al onze residenties zijn uniek, maar voldoen stuk voor stuk aan onze hoge Armonea-standaarden die we opbouwden tijdens de voorbije 35 jaar. Neem een kijkje in ons aanbod hieronder of zoek rechts via uw postcode. In elke voorziening kan u bij iemand terecht die uw vragen beantwoordt of u een vrijblijvende rondleiding geeft.

Specifieke vragen en antwoorden over residenties vindt u op onze FAQ-pagina. Bent u eerder op zoek naar een woonzorgcentrum of serviceflat, of weet u niet welke woonmogelijkheid het best bij u past? Dan kan u ons altijd een mail sturen of contact met ons opnemen via het gratis nummer 0800 93 430.

Antwerpen

Brussel

Henegouwen

Kempen

Limburg

Luik

Luxemburg

Namen

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

Waals-Brabant

West-Vlaanderen

Antwerpen

Brussel

Henegouwen

Kempen

Limburg

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen

Antwerpen

Brussel

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen