U bent hier

Onze aanpak

Dagelijks zorgen 6.400 medewerkers voor 9.100 senioren. Zij doen dit altijd in lijn met de vijf Armonea-waarden:

U - Als resident staat u centraal bij Armonea.We willen dat u zich bij ons thuis voelt. We kijken naar welke oplossing het beste bij u past en houden zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen.

Dat kan - Uw appartement of kamer bij Armonea is uw nieuwe thuis. Wanneer u bijvoorbeeld eens lekker lang wilt uitslapen en later wilt ontbijten, zoeken wij naar een manier om dat mogelijk te maken voor u.

Levenskwaliteit - Goede zorg en ondersteuning zijn belangrijk voor u maar gelukkig zijn draait om meer dan goed verzorgd worden. Dus streven we bij Armonea steeds naar de beste kwaliteit van leven.

Empathie - Bij Armonea laten we u genieten van het leven, aangepast natuurlijk aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Dat betekent dat we niet alleen met zorg bezig zijn, maar ook met andere zaken die u persoonlijk belangrijk vindt.

Trots - Senioren mogen trots zijn op hun leef-tijd. We hopen daar ons steentje toe bij te dragen door bijvoorbeeld te zorgen dat u goed voor de dag komt: met een kapper en schoonheidsverzorging in huis en een levensstijl waar u zich goed bij voelt.

Wat maakt Armonea uniek?

Het leven stopt niet als u naar een Armonea-voorziening verhuist. Integendeel, want onze werking is gebaseerd op vier pijlers, die van uw verblijf bij ons een echte 'Armonea Experience' maken:

Thuis voelen - Uw thuis is heilig en een plek waar u helemaal op uw gemak bent. Dat begrijpen we bij Armonea. Daarom vindt u in onze woonzorgcentra, serviceflats, assistentiewoningen, herstelverblijven en Restel residenties alles wat u nodig hebt om een nieuwe warme thuis te creëren, net zoals vroeger. Een plek waar u zich welkom voelt. Een plek waar u zichzelf kunt zijn. En tot rust kunt komen.

Genieten, elke dag -  Wij bieden u de mogelijkheden om te genieten van elke dag, zoals we dat al bijna 40 jaar doen voor al onze residenten. Op de manier die het beste bij u past. Met oog voor wie u bent en wat u boeit. Daarom besteden we veel aandacht aan lekkere maaltijden en leuke activiteiten.

Contact houden - Bij Armonea staat u midden in het leven. Dat betekent dat wij u alle mogelijkheden bieden om contact te houden met wie u lief is: uw familie, uw kinderen, klein- en achterkleinkinderen en uw vrienden. Wij bieden u een plek aan waar u snel nieuwe vrienden kunt maken en in de lokale familie wordt opgenomen.

Uitstekende zorg - Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van het leven op de manier die bij u past. En we vinden het belangrijk u die zorg te bieden die u nodig hebt. Zodat u uw leven kunt leiden zoals u dat wilt, met een gerust gemoed.

Lokale teams, centrale ondersteuning

Als resident van een Armonea-rusthuis, -serviceflat of -residentie, wordt u omringd door gekwalificeerd personeel uit de streek: onze verpleegkundigen, zorgkundigen, verzorgenden, animatoren, koks, keukenpersoneel, schoonmaaksters, ... engageren zich elke dag om onze residenten optimaal van het leven te doen genieten.

Onze lokale medewerkers worden op verschillende vlakken ondersteund door een centraal team, o.a. op vlak van kwaliteit, voeding, administratie, communicatie & hr, zodat zij zich zelf optimaal kunnen concentreren op wat zij zo goed kunnen: zorgen voor onze residenten.

Armonea in video