U bent hier

Armonea in België

In onze 83 rusthuizen, serviceflats en service-residenties in België hebben we één missie: “Senioren helpen genieten van leef-tijd, op de manier die hen het beste past.” Dat doen we niet alleen door hen een uitstekende zorg en service te bieden, maar ook door ervoor te zorgen dat ze zich ook thuis voelen, dat ze contact blijven houden met hun familie, vrienden en de buitenwereld in het algemeen, en dat ze blijven genieten van de kleine en grote dingen die het leven zo de moeite maken. Deze missie ligt in het verlengde van onze slagzin "Op geluk staat geen leeftijd" en onze Armonea-waarden. Meer info over onze missie en waarden leest u hier.

Ten dienste van de resident

De resident staat bij ons centraal, en Armonea is dan ook in functie van dat principe georganiseerd.

Onze 6.400 gemotiveerde medewerkers staan elk op hun manier (verpleging & verzorging, animatie, schoonmaak, keuken, administratie, ...) paraat voor onze senioren. Zij worden op hun beurt ondersteund door onze centrale diensten die de kwaliteit van de zorg, animatie, ... nog verhogen. Da's één van de vele voordelen van een grote groep als Armonea. En ander voordeel is dat elk rusthuis en elke residentie allemaal van elkaar leren, zonder daarom eigen hun karakter te verliezen. Zo blijven we onze dienstverlening en infrastructuur constant perfectioneren.

Een tijdloos logo

Als logo kozen we voor het blad van de ginkgo biloba, beter bekend als de Japanse notelaar. Deze boom staat symbool voor onveranderlijkheid, hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid, en… een lang leven. De boom inspireerde heel wat bekende kustenaars zoals Goethe, die er zelfs een volledig sonnet aan wijdde.

Een praktische operationele structuur

Om alle rusthuizen, serviceflats en service-residenties optimaal te ondersteunen, worden ze geleid door een operationeel directeur, die worden begeleid en ondersteund door ervaren regioverantwoordelijken.

 

Raad van bestuur

De Raad van Bestuur van Armonea bestaat uit twee familiale aandeelhoudersgroepen (groep Van den Brande en Verlinvest) en enkele onafhankelijke bestuursleden. Hier leest u meer over de geschiedenis van beide groepen.

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:
 

-      NC VENTURES NV, vast vertegenwoordigd door de heer Nicholas Cator, bestuurder;

-      ROTHCO BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Rudolf Thomaes, onafhankelijk bestuurder en voorzitter;

-      De heer Van den Brande Lodewijk, bestuurder;

-      De heer Van den Brande Jan, bestuurder;

-      De heer de Mevius Frédéric, bestuurder;

-      VALHALLA ASSOCIATED Ltd, vast vertegenwoordigd door de heer Preben Vestdam, bestuurder;

-      COOLBERRY BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Christiaan Cools, gedelegeerd bestuurder;

-      PRAKSIS BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Holthof, onafhankelijke bestuurder.

Onze woonzorgcentra, serviceflats & residenties in België