U bent hier

Over Armonea

Armonea is de grootste onafhankelijke aanbieder van seniorenzorg in België en behoort tot de top-tienspelers van Europa. In België heeft Armonea 83 rusthuizen (ook wel woonzorgcentra genoemd), serviceflats en service-residenties verspreid over heel het land. In Spanje heeft Armonea met de groep La Saleta 32 woonzorgcentra en dagverzorgingscentra in de regio van Valencia. In Duitsland met de groep DPUW (Deutsche Pflege Und Wohnen) heeft Armonea 17 rusthuizen voornamelijk in het Oosten en in Beieren.

Hierdoor heeft Armonea voor elke senior wel een geschikte woonvorm: bent u volledig zelfstandig en op zoek naar comfort, service en veiligheid? Dan zijn onze serviceflats of service-residenties wellicht iets voor u. Hebt u daarentegen af en toe of heel regelmatig nood aan zorg? Dan zijn onze rusthuizen een geschikte woonplaats.

Wilt u weten wat voor u de meest geschikte woonvorm is, dan kan u hier terecht.

 • Armonea in België

  In al onze ruim 83 rusthuizen, serviceflats en service-residenties verspreid over heel het land, staat een ploeg van 6.400 geëngageerde medewerkers klaar om onze residenten te laten genieten van "leef-tijd".

  Lees verder

 • Armonea in het buitenland

  In juli 2016 zette Armonea voet aan land in Duitsland en Spanje, met 2 eerste internationale overnames van de groepen La Saleta in Spanje en DPUW (Deutsche Pflege Und Wohnen) in Duitsland.

  Lees verder

 • Onze aanpak

  Dagelijks zorgen 6.400 medewerkers voor ruim 9.100 senioren.

  Zij doen dit altijd in lijn met de vier Armonea-waarden: U (de resident) , dat kan, empathie, trots en levenskwaliteit.

  Lees verder

 • Bijna 40 jaar ervaring

  Armonea bestaat sinds 21 mei 2008, maar heeft een veel langere geschiedenis dan dat. De onderneming ontstond toen de groepen Van den Brande en Restel Résidences, twee familiebedrijven met toen elk bijna dertig jaar ervaring in seniorenzorg, besloten hun krachten te bundelen.

  Lees verder

 • Armonea in cijfers

  Hier vindt u een overzicht van het aantal voorzieningen en residenten in de verschillende taalgebieden.

  Lees verder

 • Verantwoord ondernemen

  Het belang van onze residenten en medewerkers komt steeds op de eerste plaats. Maar we kijken ook verder dan dat, door onszelf o.a. enkele maatschappelijke doelstellingen op te leggen.

  Lees verder

 • Onze troeven

  Armonea is een grote groep in volle expansie. Dit biedt ons heel wat voordelen qua dienstverlening naar onze residenten: een enorme know-how, goed ontwikkelde centrale diensten, heel wat aantrekkingskracht voor talent, ...

  Lees verder