Vragen? Bel ons! 0800 93 430

Menu
Close

U bent hier

Sponsoring Tovertafel

25/01/18

Wat is een Tovertafel?

De Tovertafel is een kastje dat aan het plafond wordt gehangen, boven de eettafel in een huiskamer. Hierin zitten een hoge kwaliteit beamer, infraroodsensoren, luidspreker en processor waarmee de spellen op tafel worden geprojecteerd. De kleurrijke projecties reageren op hand- en armbewegingen. Zo kunnen bewoners, ook met dementie, op een ontspannende manier spelletjes spelen.

 

Een Tovertafel is daarmee een interactief spel dat mensen verleidt om in beweging te komen en samen plezier te maken. De Tovertafel creëert geluksmomenten tussen bewoners onderling, met familieleden en verzorgers. Plezier en verwondering staan bij de spellen voorop.

 

De Tovertafel zal bewoners overdag stimuleren en een zinvolle dagbesteding bieden, en ’s nachts juist een rustpunt zijn voor bewoners met slaapproblemen.

 

Sponsoring

Met tal van acties binnen ons Woonzorgcentrum zijn we het bedrag voor de aanschaf bij elkaar aan het sparen. Medewerkers zetten zich belangeloos in voor vooral lekkere acties. De Kerstmarkt 2017, wafelverkoop, een pannenkoekenslag op 5 februari en een restaurantavond op 2 maart zullen ten voordele zijn van de Tovertafel. We zijn bovendien een crowdfunding gestart.

 

Een crowdfunding is een sponsoractie via een website. Die van ons kunt u vinden op http://activecues.com/crowdfunding/wzc-den-brem 

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in meer informatie over de Tovertafel, bezoek dan zeker één van onze informatiemomenten of eventueel www.tovertafel.nl. Beschikt u over financiële middelen en wilt u blijvend iets voor Den Brem betekenen, dan kan dat via http://activecues.com/crowdfunding/wzc-den-brem of via de receptie.

 

In ruil voor uw bijdrage garandeer ik u vele jaren van geluksmomenten voor onze bewoners, hun familie en personeel en een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijk ingebruikname van de Tovertafel in Den Brem.

Terug naar overzicht