U bent hier

Nieuws

Liefde op leeftijd: 388 koppels van 84 jaar vieren Valentijn

14/02/17

14 februari staat bij veel mensen volledig in het teken van de liefde. Ook in de woon-zorgcentra van Armonea. We verzamelden alle liefdesverhalen en uit onze cijfers blijkt dat dit jaar maar liefst 388 koppels van gemiddeld 84 jaar Valentijn zullen vieren. De overgrote meerderheid zijn koppels die al meer dan een halve eeuw samen zijn, maar we hebben ook 18 nieuwe koppels, waaronder 1 teruggevonden oude liefde en 2 lesbische koppels. Tegelijkertijd willen we van de gelegenheid gebruik maken om ons project “Liefde op leeftijd” te lanceren. Want ook wanneer je ouder wordt, blijf je behoefte hebben aan intimiteit en seksualiteit. Maar hoe gaat dat dan, in een woon-zorgcentrum? En durf je dat zeggen en doen?

Lees verder

Dr. Bruno Holthof vervoegt Raad van Bestuur Armonea

08/02/17

Rudi Thomaes, voorzitter: “Bruno zal dankzij zijn ervaring bij McKinsey en ZNA een waardevolle bijdrage kunnen leveren in het besturen van ons bedrijf.”

Lees verder

De 10 die doen watertanden

24/01/17

Bij Armonea genieten we graag van de dingen die het leven kruiden. Elke dag lekker eten hoort daar zeker bij.

Lees verder

Ons nieuw woonzorgcentrum Zoerle-Parwijs opent op dinsdag 7 maart

06/01/17

Goed anderhalf jaar na de start van de bouw van het nieuwe woonzorgcentrum in Zoerle-Parwijs is de officiële openingsdatum bekend. Vanaf dinsdag 7 maart 2017 kunnen bewoners hun intrek nemen in het nieuwe woonzorgcentrum in het centrum van Zoerle-Parwijs, op de hoek van de Gevaertlaan en de Zoerle Ring.

Lees verder

Pagina's