U bent hier

Nieuws

Pascale Myncke, Parel van een verpleegkundige 2017

22/03/17

Met enige trots kondigen we aan dat Pascale Myncke van Anahata, het kennis- en ervaringscentrum inzake dementie en als specialiste dementie en persoonsgerichte zorg verbonden aan Armonea, door een jury van het Nationaal Verbond van Katholieke Verpleegkundigen (NVKVV) is uitgeroepen tot “Parel van een verpleegkundige 2017”.

Lees verder

Ons splinternieuwe woonzorgcentrum Perwijshof opent vandaag

07/03/17

Ons splinternieuwe huis, Perwijshof in Zoerle-Parwijs, verwelkomt vandaag zijn eerste bewoners. Met warme glimlach en open armen stond het team klaar om hun eerste 3 bewoners te ontvangen.

Lees verder

1 maart 2017 - Complimentendag

01/03/17

De afgelopen weken deelden residenten, familieleden, vrijwilligers en medewerkers al gretig pluimen uit!
 

Lees verder

Liefde op leeftijd: 388 koppels van 84 jaar vieren Valentijn

14/02/17

14 februari staat bij veel mensen volledig in het teken van de liefde. Ook in de woon-zorgcentra van Armonea. We verzamelden alle liefdesverhalen en uit onze cijfers blijkt dat dit jaar maar liefst 388 koppels van gemiddeld 84 jaar Valentijn zullen vieren. De overgrote meerderheid zijn koppels die al meer dan een halve eeuw samen zijn, maar we hebben ook 18 nieuwe koppels, waaronder 1 teruggevonden oude liefde en 2 lesbische koppels. Tegelijkertijd willen we van de gelegenheid gebruik maken om ons project “Liefde op leeftijd” te lanceren. Want ook wanneer je ouder wordt, blijf je behoefte hebben aan intimiteit en seksualiteit. Maar hoe gaat dat dan, in een woon-zorgcentrum? En durf je dat zeggen en doen?

Lees verder

Pagina's