Vragen? Bel ons! 0800 93 430

Menu
Close

U bent hier

Ontdek onze woonzorgcentra, serviceflats en residenties in Brussel

09/10/17

Niet alleen beschikt Armonea over meer dan 35 jaar ervaring in de zorg- en dienstverlening voor senioren, maar gezien we de grootste in België zijn kan u erop rekenen dat we een site dicht bij u hebben. Op die manier kan u blijven genieten van een vertrouwde omgeving, en behoudt u al het contact met uw vrienden en familie.

Kunt u een beetje zorg of ondersteuning gebruiken? Bent u op zoek naar een comfortabele thuis die meer veiligheid biedt dan uw huidig verblijf?

Armonea biedt een ruime keuze aan woonmogelijkheden voor senioren aan, aangepast aan uw specifieke wensen en noden. Wij helpen u graag een op maat gemaakte oplossing te vinden. Aarzel niet om onze gratis advieslijn 0800 93 430 te bellen, of meer over enkele van de woonmogelijkheden te lezen op deze pagina.

Er is steeds een voorziening van Armonea in uw buurt, ontdek hier welke!

 

Ons toekomstig voorziening in Brussel

 • Tillens

  Ukkel
  undefined
  In de lente van 2016 openen de deuren van Residentie Tillens. Vanaf dat moment is er in Ukkel een warme thuis, gespecialiseerd in de zorg voor senioren met dementie. 

  Meer info

Onze nieuwe voorzieningen in Brussel

 • De Wand

  Laken
  undefined
  In juni 2015
   opende WZC De Wand in het bruisende centrum van Laken, pal op de grens met de mooie groene Brusselse Rand. De Wand is een levendige gemeenschap dat een warme thuis biedt aan 122 senioren, die in een zeer aangenaam woonkader genieten van het modernste comfort.

  Meer info

   

 • Henri Dunant

  Evere

  undefined
  In april 2015 opende WZC Henri Dunant in Evere, pal op de grens met Sint-Lambrechts-Woluwe, in een mooie nieuwe woonwijk. Henri Dunant is een levendige gemeenschap dat een warme thuis biedt aan 161 senioren, die in een zeer aangenaam woonkader genieten van het modernste comfort.

  Meer info

   

 • Terrasses du Bois

  Watermaal-Bosvoorde
  undefined
  In februari 2015 opende WZC Terrasses du bois in het groene Watermaal-Bosvoorde (op de grens van Ukkel en Oudergem). Terrasses du bois is een levendige gemeenschap dat een warme thuis biedt aan 143 senioren, die in een zeer aangenaam woonkader genieten van het modernste comfort

  Meer info

   

 • Les Floralies

  Sint-Lambrechts-Woluwe

  undefined
  Begin 2016 opende Les Floralies, in Sint-Lambrechts-Woluwe. Ons huis ligt aan de rustige Groene Wandeling in een residentiële wijk. 

  Meer info

   

Onze woonzorgcentra in Brussel

 • Home Castel

  Jette
  undefined
  Home Castel is een elegant en hartelijk rusthuis in het schitterende, groene kader van het Jeugdpark van Jette en omringd door de school van Le Sacré-Coeur. In de buurt bevinden zich talrijke handelszaken en het rusthuis is goed bereikbaar via het openbaar vervoer. 

  Meer info

   

 • Melkriek

  Ukkel
  undefined
  Woonzorgcentrum Melkriek in Ukkel biedt een warme thuis en kwalitieve zorg aan 60 senioren.

  Meer info

   

 • Home Sebrechts

  Sint-Jans-Molenbeek
  undefined
  Home Sebrechts bevindt zich op de as tussen de basiliek van Koekelberg en het commerciële centrum Basilix te Ganshoren. Het is een ruim en mooi gebouw met 215 comfortabele kamers. Enkele daarvan zijn tweepersoonskamers, speciaal bestemd voor koppels.

  Meer info

   

 • Pagode

  Neder-Over-Heembeek
  undefined
  Woonzorgcentrum Pagode in Neder-Over-Heembeek opende in juni 2013 zijn deuren. In het noorden van Brussel vinden senioren een warme en comfortabele thuis, gecombineerd met een uitgebreide zorg- en dienstverlening. Van op het grote terras op de vierde verdieping heb je een prachtig zicht op de Japanse Toren en het Brusselse landschap.

  Meer info

Onze residenties in Brussel

 • Parc d'Italie

  Ukkel
  undefined
  Leven in Parc d'Italie is leven in een groene oase van rust, maar toch in de nabijheid van handelswijken, zoals de Square du Vieux Tilleul. 
  Traditionele hoteldiensten, tal van activiteiten en een team van zorgzame mensen waken in deze residentie over uw welzijn: alles is aanwezig voor een aangenaam en zorgeloos leven in het hartje van onze hoofdstad. 

  Meer info

   

 • Messidor

  Ukkel
  undefined
  In elke Restel residentie zorgt het lokale managementteam van dienstverlener Armonea, onder leiding van de directeur, voor het dagelijkse beheer van de residentie.

  Meer info

   

 • Hamoir

  Ukkel
  undefined
  De in 2009 volledig gerenoveerde service-residentie Hamoir ligt in een mooi wijk in Ukkel.
  Haar kleinschaligheid,warme sfeer, uitstekende keuken en prachtige tuin zijn maar een greep uit de redenen waarom onze residenten het hier zo naar hun zin hebben.

  Meer info

   

 • Eden Green

  Sint-Pieters-Woluwe
  undefined
  Residentie Eden Green bevindt zich op een prachtige plaats in het midden van een mooi park, in een kalme buurt van Sint-Pieters-Woluwe. Een mooi pad met bloemen leidt u tot aan de receptie. De gezellige en warme sfeer, rust en sereniteit zullen u verrassen bij aankomst.

  Meer info

   

Zoekt u een woonzorgcentrum, serviceflat of residentie van Armonea buiten Brussel? Klik dan hier

Terug naar overzicht