U bent hier

Wonen in het Venetië van het Noorden

Op de Brugse binnenstad met haar pittoreske straatjes, middeleeuwse kerken en reien raakt u nooit uitgekeken. Voor senioren die op zoek zijn naar een veilige woonomgeving in de werelderfgoedstad hebben wij twee types voorzieningen. Onze serviceflats bestaan uit appartementen voor zelfstandige senioren.  Onze residentie daarentegen is als het ware een hotel met veel gemeenschappelijke ruimtes.

Ontdek onze drie Brugse voorzieningen

In residentie Ten Eeckhoute kan u dagelijks rekenen op talloze hoteldiensten in het hartje van de stad. Wie in een appartement wil wonen met een maaltijdservice aan huis en een gemeenschappelijk salon om samen met de andere residenten te praten bij een kop koffie, kiest voor Berkenhof. Senior Hotel Flandria wordt gekenmerkt door zijn ruime restaurant, wassalon, fitnessruimte, kapperszaak en meer.

Zoekt u een verblijf in de ruimere regio, dan vindt u ons ook in Rumbeke-Roeselare en aan de kust. Alle centra van Armonea voldoen aan onze hoge kwaliteitseis, gebaseerd op meer dan 35 jaar ervaring in de zorg- en dienstverlening voor senioren. Wij helpen u graag de woonmogelijkheid te vinden die het meest voor u geschikt is.

Contacteer ons voor meer informatie op onze gratis advieslijn: 0800 93 430. U kan ook een mailtje sturen via het contactformulier.

 

 

 

 • Ten Eeckhoute

  Brugge
  undefinedDeze serviceresidentie met hotelfaciliteiten en een uitgebreid zorgaanbod ligt in hartje Brugge. De salons en het restaurant ademen een klassieke sfeer, net zoals de flats. Ten Eeckhoute ligt in het grootste privépark van de stad.  

  Meer info

   

 • Berkenhof

  Assebroek - Brugge
  undefinedNet buiten het stadscentrum bevindt zich Service Residentie Berkenhof. Dit complex met 119 serviceflats ligt in een rustige woonwijk in Assebroek. Naast een breed dienstenpalet is er ook een mogelijkheid tot thuisverpleging.

  Meer info

   

 • Senior Hotel Flandria

  Assebroek - Brugge
  undefinedDit erkende serviceflatgebouw met rust- en verzorgingsfaciliteiten bevindt zich in Assebroek, net buiten het centrum van Brugge. Senior Hotel Flandria biedt een uitgebreide waaier aan servicemogelijkheden, waaronder thuisverpleging. 

  Meer info