U bent hier

Onze 3 Brugse voorzieningen stellen zich voor

Op de Brugse binnenstad met haar pittoreske straatjes, middeleeuwse kerken en ‘reitjes’ raakt u nooit uitgekeken. De West-Vlaamse hoofdstad wordt niet voor niets ‘Het Venetië van het noorden’ genoemd. Armonea beschikt er over drie servicevoorzieningen waar u comfortabel, veilig en in alle vrijheid woont. Door hun ligging in of op een steenworp van het historische stadscentrum zijn openbaar vervoer, winkels, musea en bezienswaardigheden altijd binnen handbereik. 

 

 

 

 

 

 

Onze residenties in Brugge

 • Ten Eeckhoute

  Brugge
  undefinedDeze serviceresidentie met hotelfaciliteiten en een uitgebreid zorgaanbod ligt in hartje Brugge. De salons en het restaurant ademen een klassieke sfeer, net zoals de flats. Ten Eeckhoute ligt in het grootste privépark van de stad.  

  Meer info

   

 • Berkenhof

  Assebroek - Brugge
  undefinedNet buiten het stadscentrum bevindt zich Service Residentie Berkenhof. Dit complex met 119 serviceflats ligt in een rustige woonwijk in Assebroek. Naast een breed dienstenpalet is er ook een mogelijkheid tot thuisverpleging.

  Meer info

   

 • Senior Hotel Flandria

  Assebroek - Brugge
  undefinedDit erkende serviceflatgebouw met rust- en verzorgingsfaciliteiten bevindt zich in Assebroek, net buiten het centrum van Brugge. Senior Hotel Flandria biedt een uitgebreide waaier aan servicemogelijkheden, waaronder thuisverpleging. 

  Meer info