Vragen? Bel ons! 0800 93 430

Menu
Close

U bent hier

Armonea@Home

Thuisverpleging in uw eigen serviceflat of service-residentie

Woont u in een Armonea- of Restel-appartement*, of overweegt u zo'n verhuis? Dan hoopt u vast wel dat u voor altijd uw plekje hebt gevonden, ook als u het fysiek wat moeilijker krijgt? Dat kan, want Armonea@home biedt u 24/7 verpleging aan, in uw eigen appartement. Die thuisverpleging is de ideale aanvulling op de zorgpermanentie die standaard bij ons aanwezig is.

(*Onderaan deze pagina vindt u de lijst met Armonea-flats die Armonea@home aanbieden)

Welke troeven biedt Armonea@home u?

- Kwaliteitsverpleging aan huis: dankzij 35 jaar ervaring in de seniorenzorg biedt Armonea u verpleging van hoog niveau. En dat zonder dat u zich hoeft te verplaatsen.
- Vertrouwen & privacy: u wordt steeds verzorgd door een bekend gezicht, iemand die u kunt vertrouwen. En die uw dossier niet enkel door en door kent, maar het ook in alle discretie behandelt.
- Eén aanspreekpunt: de coördinatie van onze thuisverpleging gebeurt door onze woonassistent, die ook uw aanspreekpunt is voor al uw andere vragen (dienstverlening, activiteiten, onderhoud, …).
- Snelheid: het team van Armonea@home is 24/7 aanwezig in onze residentie. Hebt u ons nodig, dan komen wij dezelfde dag nog langs.
- Toekomstgericht: wordt de nood aan ondersteuning hoger? Dankzij Armonea@home blijft u gewoon in uw appartement wonen, en blijft u dus ook genieten van onze uitgebreide dienstverlening.
- Vrijheid: u beslist zelf hoe vaak en wanneer u een beroep doet op Armonea@home.
- Erkende organisatie

Info?

Wilt u meer informatie over thuisverpleging? Of doet u nu al een beroep op een andere organisatie, en wilt u graag – en geheel vrijblijvend – met ons bespreken wat Armonea@home u extra kan bieden? Aarzel dan niet contact op te nemen met de Armonea-vestiging waar u woont, of waar u interesse voor heeft:

--> meer informatie over service-residentie Berkenhof, onze erkende groep van Assistentiewoningen in Assebroek-Brugge

--> meer informatie over service-residentie Senior Hotel Flandria, onze erkende groep van Assistentiewoningen in Assebroek-Brugge

--> meer informatie over serviceflats Larenshof, onze erkende groep van Assistentiewoningen in Laarne-Gent

--> meer informatie over service-residentie Populierenhof (erkende groep van Assistentiewoningen in Heverlee-Leuven)

--> meer informatie over service-residentie Lindenhof (erkende groep van Assistentiewoningen in Kapellen-Antwerpen)

--> meer informatie over serviceflats Groenveld (aangemelde groep van Assistentiewoningen in Wilrijk-Antwerpen)

Wilt u weten wat bij Armonea precies het verschil is tussen een serviceflat en een service-residentie, klik dan hier?