Vragen? Bel ons! 0800 93 430

Menu
Close

U bent hier

Finalist van Onderneming van het Jaar 2017

Wordt Armonea onderneming van het jaar 2017 ?

Armonea is uitgekozen als finalist van “Onderneming van het jaar 2017”, een initiatief van Ernst & Young, een internationaal gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. In de selectie van de finalisten wordt gekeken naar volgende aspecten:

  • Innovatief ondernemerschap
  • Financiële positie
  • Durf & doorzettingsvermogen om verder te groeien

 

 

 

 

 

 

Het verheugt ons zeer dat we samen met de tankerrederij Euronav en de vastgoedontwikkelaar WDP tot dit zeer select groepje van finalisten horen.

Kwaliteit, innovatie en groei

We hebben ons de voorbije jaren niet alleen volop ingezet om te werken aan onze groei, maar hebben ook hard gefocust op kwaliteit. Onder andere rond dementie hebben we een uitgebreid kwaliteitsproject op poten gezet en daarnaast loopt dit jaar al voor het derde jaar op rij ons kwaliteitsprogramma de Armonea Experience, waarbij we senioren willen laten genieten van het leven op de manier die hen het beste past met focus op wat wel nog kan in plaats van wat niet meer kan. Tot slot hebben we als bedrijf van in het begin een ondernemende geest aan de dag gelegd en zijn we blijven zoeken naar betere oplossingen, soms in uitdagende omstandigheden. Zapps, de zorgapp waarmee onze medewerkers rechtstreeks op een tablet of smartphone hun verzorging in kunnen registreren,  is hiervan een mooi voorbeeld.

De winnaar zal bekend gemaakt worden in oktober, na een gesprek met een jury van vooraanstaande bedrijfsmensen en journalisten (oa Michele Sioen, Geert Noels en de hoofdredactrice van De Tijd).

Artikel van De Tijd


Artikel van E&Y