Vous êtes ici

Des questions à propos de Gravenkasteel?

052 25 82 82

Bienvenue à Gravenkasteel

Lippelodorp 4
2890 Sint-Amands Antwerpen
Cette page n'est pas encore disponible en français. Veuillez nous en excuser.
 
Bent u op zoek naar een splinternieuwe mooie woonst, met aangepaste zorg- en dienstverlening en uitzicht op de groene omgeving?
Woonzorgcentrum Gravenkasteel verwelkomt senioren voor dagopvang, kortverblijf (10 plaatsen) of permanent wonen (200 woongelegenheden). De gezellige cafetaria opent dagelijks de deuren voor bewoners, bezoekers en iedereen die het gloednieuwe Gravenkasteel eens wilt ontdekken.
In 2012 werd de bouw van het nieuwe woonzorgcentrum beëindigd. De moderne infrastructuur zorgt voor veel lichtinval. Iedereen is steeds welkom in Gravenkasteel!
 
U beschikt over een luxueuze kamer en kan gebruik maken van talrijke ontmoetingsplaatsen zowel binnen als buiten het woonzorgcentrum. Ontmoet andere bewoners of verwelkom uw bezoekers in alle rust. 
 
Het interprofessioneel team zorgt voor de juiste hulp, op het juiste moment. Ons woonteam organiseert vele activiteiten waardoor ons woonzorgcentrum bruist van leven.
 
Gravenkasteel telt drie afzonderlijke woonkernen voor senioren met dementie. Hier is de accommodatie, de dagbesteding en de verzorging afgestemd op de specifieke behoeften van deze senioren.