Vous êtes ici

Des questions à propos de Berkenhof?

050 35 11 08

Bienvenue à Berkenhof

Daverlostraat 170
8310 Assebroek-Brugge West-Vlaanderen

(Veuillez-nous excuser, ce texte n'est pas encore disponible en Français.)

Onze activiteiten

Onze service flats worden omringd door een mooie tuin waar u heerlijke wandelingen kan maken.

Binnenin de residentie heerst een familiale sfeer in een warm kader. In het grote salon komen vele residenten genieten van een lekkere tas koffie of thee: elke namiddag opnieuw is het dé plaats om de andere residenten te ontmoeten voor een gezellige babbel.

Scrabble, petanque, gezelschapsspelen, happy hour, voordrachten, uitstappen, zelfs een jaarlijkse Thé Dansant: het is maar een kleine greep uit ons ruime ontspanningsaanbod. Uiteraard worden er ook veel activiteiten georganiseerd op initiatief van onze residenten.

En uiteraard zijn het kleine centrum van Assebroek en de stadskern van Brugge vlakbij.

Wonen in Berkenhof

In Berkenhof leeft u veilig, comfortabel en vrij:

De waarborg voor uw veiligheid: Zorgzame mensen waken over het welzijn van de residenten, dag en nacht. De persoonlijke veiligheid van de residenten wordt gewaarborgd door een oproepsysteem aangebracht in alle ruimtes van uw appartement. In geval van nood kan u beroep doen op de verpleegkundige/verzorgende die permanent in de residentie aanwezig is.

De zorg voor uw comfort: De residenten genieten van de traditionele hoteldiensten. Daarnaast  wordt omringd door discrete, efficiënte attenties, het opvolgen van uw berichten, het onthaal van uw gasten; er wordt zelfs een handje toegestoken bij het vervullen van uw administratieve formaliteiten. En wie onder ons heeft soms geen nood aan een luisterend oor?

De smaak voor lekkere dingen: Bij de samenstelling van het menu geeft de chef altijd voorkeur aan seizoensproducten en lichte bereidingen. Maar ook een persoonlijk dieet stelt geen probleem. De drie maaltijden worden in uw appartement opgediend.

In de omgeving

In de residentie vindt u naast de basisinfrastructuur en –service ook twee gastenkamers met lavabo, een paramedische 24/24 permanentie. Op verzoek komen kinesist, kapper en pedicure naar de residentie en ook uw boodschappen kunnen desgewenst aan huis worden geleverd.

Wekelijks is er een communiedienst of een andere eredienst in de residentie. De Marie-Assumptakerk is in de dichte nabijheid.

In de onmiddelijke omgeving vindt u winkels (Astridlaan) en banken (Gaston Roelandtplein)

De dichtstbijzijnde ziekenhuizen zijn AZ Sint-Lucas. AZ Sint-Jan.

Lijn 2 brengt u in een wip naar het centrum van Brugge. De bushalte ligt vlak voor de ingang van de residentie.

Voor elke bijkomende inlichting kan u steeds terecht bij de directie.

 

Témoignage

,,Een volledige medische service - zoals in een ziekenhuis - heb je hier niet, maar de zekerheid dat er altijd iemand voor je klaar staat in noodgevallen geeft een geborgen gevoel. Wie even wat tijd wilt voor zichzelf, kan dat perfect in zijn appartement, en wie zin heeft in een babbel, kan elke namiddag terecht in het salon. Regelmatig is er ook animatie voorzien, waar iedere resident vrijblijvend op uitgenodigd wordt. Ik voel me hier beschermd en tegelijk zo vrij als een vogel: alles kan, niets moet.’’

Mevrouw Van Daele - ,,tegelijk beschermd en vrij’’

,,Mijn vrouw en ik wonen sinds september 2010 in Berkenhof. Het is in het begin altijd even aanpassen aan je nieuwe omgeving, maar we wonen in hier ondertussen zeer graag. Wij zijn echte levensgenieters en zijn heel tevreden over de ontspanningsmogelijkheden die hier worden geboden. Ook het personeel en de verzorging hier zijn prima.’’

Dhr. Blomme -,,Voor echte levensgenieters’’